Site pictogram Movie Addicts

Winnaars vrijkaartenactie Straight Outta Compton (Nu in de bioscoop)

StraightOuttaCompton(1)

 

In 1987 gebruikten vijf jonge mannen openhartige teksten en hardcore beats om hun frustraties en woede over hun leven in één van de meest gevaarlijke buurten van Amerika te uiten en creëerden hiermee een machtig wapen: hun muziek. Deze culturele rebellen vormden samen de N.W.A. Met hun muziek, attitude en talent vochten ze tegen de autoriteiten die hen onder de duim wilden houden. In hun teksten vertelden ze de waarheid over het leven in de hood en begonnen ze een sociale revolutie die nog steeds invloed heeft op de hedendaagse samenleving.

www.straightouttacompton.nl

Wij mogen in samenwerking met Universal 2×2 vrijkaarten en beanies weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het juiste antwoord op onderstaande vraag te mailen naar win@movieaddicts.nl onder vermelding van NWA en vergeet niet je adres gegevens te vermelden.

Prijsvraag:

N.W.A. stond voor Niggaz Wit Attitude en bestond van origine uit 5 leden Dr Dre, Ice Cube, Eazy-E, Mc Ren en DJ Yella.Wij wilden echter hun echte namen weten. En velen van jullie wisten ons deze ook te mailen.
Dr Dre: André Romelle Young
Ice Cube: O’Shea Jackson
Eazy-E: Eric Lynn Wright
Mc Ren: Lorenzo Patterson
DJ Yella: Antoine Carraby

Uit de vele inzendingen hebben wij 2 winnaars getrokken. Wij feliciteren

Stijn Potters

&

Patrick Janssen

De vrijkaarten en beanie komen zo snel mogelijk jullie kant op.

http://www.straightouttasomewhere.com/

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar