Site pictogram Movie Addicts

Winnaars wrijkaartenactie The Great Wall ( Nu in de bioscoop)

Winnaars wrijkaartenactie The Great Wall ( Nu in de bioscoop)

The Great Wall vertelt het verhaal van een dappere elite-eenheid die bovenop het meest iconische bouwwerk ter wereld opkomt voor de mensheid. Topacteur Matt Damon neemt de hoofdrol op zich en de regie is in handen van Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers), één van de meest adembenemende visuele stylisten van onze tijd. Deze eerste Engelstalige film van Yimou is meteen ook de grootste productie die ooit in zijn geheel in China opgenomen is. Ook Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe en Andy Lau zijn te zien in The Great Wall.

In samenwerking met Universal Nederland en Triple P Entertainment  mochten wij o.a. 2×2 vrijkaarten weggeven voor dit spectaculaire epos. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Matt Damon is niet de eerste Hollywood acteur die zich waagt in een grotendeels Aziatische productie met een grote Aziatische cast. Een paar jaar geleden deed Keanu Reeves dit ook maar weten jullie ook in welke film dit was? Man of Tai Chi was een veel gegeven antwoord maar hier waagde meneer reeves zich niet zozeer aan, dit was zijn eigen film. wij waren op zoek naar 47 Ronin het antwoord welke ook door de meeste gegeven werd.

Uit de de juiste antwoorden hebben we 2 winnaars getrokken

j.roelen

&

bugsy

Gefeliciteerd!!! De vrijkaarten komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Voor meer informatie check de website www.thegreatwall.nl of kijk op Facebook

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar