Site pictogram Movie Addicts

Winnaars vrijkaartenactie Us (Nu in de bioscoop)

Winnaars vrijkaartenactie Us (Nu in de bioscoop)

De innovatieve filmmaker en Oscarwinnaar Jordan Peele (Get Out) komt opnieuw met een originele en controversiële thriller: Us. Peele treedt op als producent namens zijn eigen Monkeypaw Productions, samen met Sean McKittrick en Jason Blum. Ian Cooper van Monkeypaw is co-producent. Us is geschreven en geregisseerd door Peele. Met o.a. Lupita Nyong’o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Yahya Abdul-Mateen II, Anna Diop, Evan Alex, Shahadi Wright Joseph, Madison Curry, Cali Sheldon en Noelle Sheldon.

Na succesvolle voorstellingen bij verschillende festivals blijkt Jordan Peele na Get Out! wederom een angstaanjagende film te hebben afgeleverd en wij mochten in samenwerking met Universal NL en Triple P Entertainment 2×2 vrijkaarten weggeven. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Hoofdrolspelers Lupita Nyong’o en Winston Duke schitterden afgelopen jaar ook samen in een van de grootste blockbusters van het jaar. Weten jullie toevallig ook welke? Het juiste antwoord was natuurlijk Black Panther

Melki

&

molly44

 

Gefeliciteerd!!! De vrijkaarten zijn onderweg en wij wensen jullie veel griezelplezier!!!

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar