Site pictogram Movie Addicts

Winnaars vrijkaartenactie Widows (Nu in de bioscoop)

Winnaars vrijkaartenactie Widows (Nu in de bioscoop)

Van de Oscar®winnende regisseur Steve McQueen (12 Years a Slave) en co-schrijver en bestsellerauteur Gillian Flynn (Gone Girl), komt een zinderende, moderne thriller over misdaad, passie en corruptie. Widows is het verhaal over vier vrouwen die niets met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten. In het hedendaagse Chicago, in een tijd van onrust, ontstaan spanningen wanneer Veronica (Oscar®winnares Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) en Belle (Cynthia Erivo) hun lot in eigen handen nemen en samenzweren om een toekomst te smeden op hun eigen voorwaarden. Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall, Daniel Kaluuya en Brian Tyree Henry maken tevens deel uit van de cast van Widows.

Een ijzersterk misdaad=drama van de regisseur van 12 Years a Slave met een ijzersterke cast, dat moet je gewoon in de bioscoop zien en wij mochten in samenwerking met 20th Century Fox 3×2 vrijkaarten weggeven voor deze film. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Welke acteur heeft in alle voorgaande films van Steve McQueen gespeeld, maar ontbreekt in Widows? Het juiste antwoord was natuurlijk Michael Fassbender

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 3 winnaars getrokken

fliptus

&

michelentamara

&

maryamelachiri

 

Gefeliciteerd!! de vrijkaarten zijn naar jullie onderweg.

 

Heel veel plezier bij de film

 

Trailer

© 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Kijkwijzer: 16 jaar, geweld, grof taalgebruik.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar