Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Warcraft: The Beginning vrijkaarten-actie

warcraft_the_beginning_02037760_ps_9_s-low(1)

In Warcraft: The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

Vanaf 2 juni draait Warcraft: The Beginning, de verfilming van het grootste spel dat er is in de bioscoop. Wij mochten in samenwerking met Universal 2×2 vrijkaarten en caps weggeven. Wilde jij kans maken op deze prijzen  dan hoefde je alleen te laten weten aan welke kant jij zou staan. Die van The Alliance of die van The Horde

Prijsvraag

Het ging lang gelijk op in het aantal stemmer voor The Alliance en die voor The Horde. Uiteindelijk kwam er toch een duidelijke voorkeur zichtbaar bij jullie, onze volgers. The Alliance kreeg 60% van de stemmen en is hierbij de winnaar geworden.

Uit alle stemmen hebben we 2 winnaars getrokken één voorThe Alliance vrijkaarten en Cap en één voor The Horde vrijkaarten en Cap’.

Marjolein For the Alliance

&

Sander For the Horde

Gefeliciteerd de vrijkaarten en cap komen zo snel mogelijk jullie kant op.

 

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar