Site pictogram Movie Addicts

Willem (The Opposites) en Frank Boeijen maken titelsong Mannenharten 2

Aanstaande vrijdag 4 december verschijnt het nummer ‘Een Echte Man’ van Willem van The Opposites en Frank Boeijen. Deze bijzondere samenwerking kwam tot stand voor de film MANNENHARTEN 2, die vanaf 17 december in de bioscoop te zien is. vandaag ging de titelsong in première op Radio 2 bij Gijs Staverman. 

‘Als ik jou zo zie, verdient een man jou niet’ – Willem & Frank Boeijen

‘Een Echte Man’ is door beide heren geschreven en is geproduceerd door Morgan Avenue, onder meer bekend van hun werk met Glen Faria. De bijbehorende video, met exclusieve beelden uit de film, wordt op dit moment geschoten door regisseur Walker Pachler (Mr. Polska, Dope D.O.D., Feis, Daily Bread).

‘Een man toont nooit zijn ware kleuren, een mannenhart is grauw’ – Willem & Frank Boeijen

Over de film: 
Hoewel er veel is veranderd in de levens van de mannen; ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde alles behalve een sprookje. Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar, besluit Tim (Daan Schuurmans) – die net terug is van zijn reis – een tijdje single te blijven en valt womanizer Dennis (Barry Atsma) als een blok voor een nieuw zangtalent. Niels (Fabian Jansen) gooit het na een cursus vrouwen versieren over een hele andere boeg en de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet) zoekt in ieder uithoekje van Amsterdam naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Een ding is zeker: de zoektocht naar liefde gaat in alle hevigheid verder!

Vanaf vrijdag 4 december is de single van Willem & Frank Boeijen – Een Echte Man, te downloaden op iTunes en te streamen via Spotify, Deezer, Apple Music en de andere streaming diensten. MANNENHARTEN 2 is een productie van NL Film. Dutch FilmWorks verzorgt de distributie. De film is vanaf 17 december in de bioscoop te zien.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar