Site pictogram Movie Addicts

Winnaars winactie Ocean’s 8 (nu in de bioscoop)

Winnaars winactie Ocean's 8 (nu in de bioscoop)

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter vormen een team in de aktie-komedie Ocean’s 8. Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen … en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter). Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Hathaway), het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit. In OCEAN’S 8 spelen ook James Corden als de verzekeringsdetective die de puzzel moet oplossen en Richard Armitage als Klugers onwetende date tijdens het gala.

11 jaar na de laatste Ocean film krijgen we er nu een met een All Star vrouwencast. In samenwerking met Warner Bros NL mogen wij 3 prijzenpakketten weggeven incl vrijkaarten en het enige wat je hoefde te doen was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag (Welke moeilijker bleek dan gedacht)

De prijsvraag was

Kunnen jullie drie acteurs noemen uit de originele Ocean’s Eleven? Velen van jullie gingen voor George Clooney, Brad Pitt en Matt Damon, maar vergaten daarbij dat dit een remake was van de klassieker uit 1960 met jawel Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr

Gelukkig waren er nog wel een aantal mensen welke dit antwoord gaven en dus een aardige kans hadden op het prijzenpakket en de vrijkaarten en de winnaars zijn:

nienke 

&

Smittos01 

&

mandy6 

Gefeliciteerd!! De prijzen zijn onderweg en we wensen jullie veel plezier bij de film.

Trailer

 

©2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved

Kijkwijzer: 6, geweld

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar