Site pictogram Movie Addicts

Winactie Wonderstruck (Nu in de bioscoop)

Winactie Wonderstruck (Nu in de bioscoop)

Een jongen, Ben, verlangt in de jaren ’70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren ’20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een mysterieuze actrice. Wanneer Ben een mysterieuze aanwijzing ontdekt in de kamer van zijn moeder en Rose op een ochtend een aanlokkelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen. Met het adembenemende Wonderstruck tekent Todd Haynes (Carol, Far From Heaven) voor zijn meest ambitieuze film tot op heden. Op virtuoze wijze brengt Haynes je terug naar de magie van de kindertijd. Het scenario van Wonderstruck is, net als Martin Scorsese’s Hugo, gebaseerd op een boek van Brian Selznick.

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij ter ere van de release van Wonderstruck 2x een DVD pakket weggeven en het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Wonderstruck is net als Hugo een avontuur welke draait om een jeugdig hoofdpersoon. Destijds wist Martin Scorsese zeer hoge ogen te gooien met zijn  verfilming van een boek van Brian Selznick. Weten jullie ook hoeveel Oscar Hugo destijds wist op te pikken?

Mail je antwoord onder vermelding van Woderstruck naar win@movieaddicts.nl en vergeet daarbij niet je adres gegevens te vermelden.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar