Site pictogram Movie Addicts

Winnaars winactie Youth (Nu in de bioscoop)

youth_48050666_ps_1_s-low(1)

Youth draait al even in de bioscoop en weet in vele filmhuizen nog steeds vollezalen te trekken gezien de meer dan 100.000 bezoekers die deze mooie film al heeft getrokken. Ook bij critici valt de film zeer goed met maar liefst 5 nominaties bij the European Film awards (De Europese tegenhanger van de Oscars) ook wij waren zeer te spreken over deze film van Paolo Sorrentino zie onze recensie

Wij mochten in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment 2 DVD’s weggeven van La Grande Belezza de vorige film van Paolo Sorrentino.

Om kans te maken hoefde je ons alleen het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag en vergeet niet al je gegevens in te vullen.

Prijsvraag

Dat deze film gedragen wordt door de uitstekende cast is geen verassing gezien de ervaring en de waardering welke zij in de loop der jaren al hebben gekregen. Wij wilden weten hoeveel Oscars de vijf acteurs Michael Caine, Rachel Weisz, Harvey Keitel, Paul Dano en Jane Fonda hebben binnengehaald in de jaren dat zij actief zijn. Het juiste antwoord is 5 Oscars. Jane Fonda en Michael Caine beide 2 Oscars en Rachel Weisz 1 Oscar.

Wij feliciteren

Tinkie

&

Spawns

De DVD’s komen zo snel mogelijk naar jullie toe.

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar