Site pictogram Movie Addicts

Winnaar Zootropolis win-actie (Nu in de bioscoop)

zootropolis_nl__40042083_ps_2_s-low(1)

Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Maar wanneer de optimistische officier Judy Hopps (Ginnifer Goodwin) zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de welbespraakte, sluwe vos Nick Wilde (Jason Bateman) om het mysterie op te lossen.

Vanwege het uitkomen van Zootropolis mogen wij In samenwerking met Disney Nederland mogen 2 vrijkaarten en een notebook van de film weggeven. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was  ons het juiste antwoord te geven op de vraag. Noem 3 dieren die je als agent in de trailer ziet

Een vraag met veel goede antwoorden en na 3x de trailer terug gezien te hebben ook een boel foute helaas. Onder andere ijsbeer, waterbuffel, tijger, wolf en een olifant waren juioste antwoorden geweest.

Uit de juiste inzendingen hebben we een winnaar mogen trekken

btb8

Gefeliciteerd!!! De vrijkaarten en de notebook komen zo snel mogelijk naar je toe en we wensen je alvast veel plezier bij de film.

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar