Site pictogram Movie Addicts

Red Carpet Lounge presenteert decemberprogramma, met LOTR marathon

Op 22 december kunnen Leidenaren hun uithoudingsvermogen testen in de Red Carpet Lounge. Tijdens de LORD OF THE RINGS Marathon worden alle films uit de beroemde filmtrilogie vertoond, uiteraard in de extended versie. Het programma duurt in totaal 810 minuten, tickets zijn nu verkrijgbaar.

Er kunnen geen tickets voor de individuele films gekocht worden, enkel voor de marathon. Op de dag zelf wordt tussen de films in steeds een halfuur pauze gehouden. Het programma gaan om 11:30u ’s ochtends van start en is rond 00:30u afgelopen. Eten meenemen of laten bezorgen wordt zeer aangemoedigd en bezoekers kunnen het zich gemakkelijk maken op de vele banken en loungestoelen van de Red Carpet Lounge.

De LORD OF THE RINGS marathon is het topstuk van een bijzonder volle decemberprogrammering in de Red Carpet Lounge. In deze maand worden vele kerst- en winterfilms vertoond, waaronder DIE HARDLOVE ACTUALLY (inclusief een waanzinnig kerstliedjesfeest), CAROLI TONYALET THE RIGHT ONE IN en BRIDGET JONES’S DIARY. Op 18 december wordt de eindejaarsuitzending van radioprogramma Cultuur071 in de Lounge opgenomen en op 20 december vindt een karaokefeest in kerstsfeer plaats. Natuurlijk wordt de Lounge ook prachtig aangekleed en zal het deze maand dé feest- en filmlocatie van Leiden zijn

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar